14. 1. 2019

Vánoční ohlédnutí - dárky s největším úspěchem


Kdybych mohla vložit video, jak se Vilík raduje z lega Minecraft pod stromečkem, ohluchli by jste ječivým nadšením! :))    /video nevložím, je tam vidět všechen bordel z vybalování dárků /



Od chvíle co Vilík vybalil nové lego o něm nevím. Tedy ne že by to bylo jindy jinak, on je tak zlaté dítě, až to není možné.

Lego Minecraft byl Vilíkův velký sen, dostal tedy dvě menší krabičky, jestli budou bavit. Evidentně se osvědčilo, koukáme tedy po větší sadě.
(miluje karavany, neteř i sousedi jezdí s karavanem na dovolenou, tak byla volba jistá )


Lego Minecraft způsobilo obrovské nadšení hlavně díky panáčkům, jak jinak. Creeper, vesničan, Steev a prase. Prase ztraceno během jednoho dne .. jsem zvědavá, kde se vynoří, zbytek jede v plném proudu každý den. Chyběla nám kostra, bylo potřeba hned přiobjednat další krabičku, tu jsem ani nestihla vyfotit, jak byla akce: prosímtěužtovybal!!! rychlá :))
Figurky jsou perfektní, jsem ráda že jsme pořídili originál a ne kopii z Číny jako naši kamarádi. Bohužel jim nejde panáčka nacvaknout ani na podložku a to se tvářilo jako kompatibilní. Dítě zklamané, tak hned objednali taky originál a bylo.

Lego karavan nám dal trošku zabrat. Podle návodu 5+ ale Vilík se trochu potrápil s vnitřním otevíráním - karavan jde v půlce otevřít pro lepší obslužnost uvnitř vozu. Otevírání bylo nějak podivně popsáno nebo to nějak popřeskakoval a než jsme se dobrali kde je problém, trvalo nám to. Naštěstí zbytek super, velká výhoda je že se přívěs snadno sundá ze samotného auta, takže není potřeba nějak složitě odcvakávat.
Díky otevírání nápravy se do auta dostane i malá Dori a nemusí rozbourat půlku vozu, když tam chce nacpat holky z Lego Friends, protože jedou na výlet :))

----

Dori si moc přála Baby Born ale ta zůstala těžce v pozadí a oba od Štědrého dne staví a bourají, staví a bourají. Kdyby měli pod stromečkem jen Lego, nikdo by neprotestoval.

Je to tak i u vás? 
Já se chystám číhat na Lego v akci už teď, ať je příští rok pod stromečkem kupa krabiček s touhle stavebnicí .. tohle je bavit jen tak nepřestane :)







Žádné komentáře:

Okomentovat