27. 4. 2016

jsou mu TŘI!


Nebudu dělat že to naše mládě žije jen v poetickém světě, nebudu dělat že mu chystám dekorace na oslavu v duchu něžných laněk, života na farmě nebo podobných motivů.
 Naše dítě miluje Spongeboba. Nebylo nad čím váhat! :) 
Původně jsem měla dekorace natisknuté  .. ale potom jsem v obchodě narazila na blbinky typu kelímky, čepičky, frkačky aspol .. a bylo jasno. 
Ve chvíli kdy to všechno najednou uviděl  .. včetně dortu se svým milovaným hrdinou .. prostě byl úplně hotový a o to na narozeninový den přeci jde, ne? :)


Slavili jsme je u babičky společně s půlkou rodiny, takže dárků bylo přehršle .. tak tady náš malý inspiromat : 


 Obrovské Vilíkovo přání .. roboželva a robo mořská víla do vody! :) :)

ikea potraviny ( tato sada už neprodejná, sehnáno bazarově ) 

dárek od úžasně šikovného švagra! - kuličková dráha


- lékařská sada IKEA ( už se neprodává, sehnáno bazarově ) - je to tedy určeno jako veterinářská .. ale používá Vilík na lidi :)  .. musela jsem koupit něco nezničitelného .. jakoukoli jinou variantu vzhledem k časté frekvenci používání jsem mohla za dva dny odepsat :(
- stetoskop .. dětský ale fuknční od fy.Klein tuším ( cca 300,- )

 A jako velký dárek úžasné HUBELINO! ( klik ZDE
Objednali jsme sadu 45ks ale obávám se že s takovou budeme muset za chvíli přikoupit další dílky .. chlapi se pouštějí do větších a větších projektů :)


Máme myslím dost kostek klasického Dupla ( které jede denně! ) takže využíváme že je to kompatibilní .. k Hubelinu jsou přidány i klasické kostičky téměř k nerozeznání. Respektive duplo má na sobě napsáno malinké LEGO a Hubelino tam má vyraženo písmenko H.



Pokud máte doma nějaké kostky dupla .. zvládnete s tímto balením i takto velké dráhy :)



PS: bylo by fajn kdyby k tomu bylo víc kuliček .. ale asi přiobjednáme někde nějaké dřevěné ať to ještě víc sviští. Zkoušeli jsme i vlašský ořech a není to ono :) :)

6 komentářů:

  1. Všechno NEJlepší!!! :)
    Na Hubelino jsem už koukala, ale chtěla jsem si ověřit, jestli opravdu bude pasovat k Duplu. Takže díííky! :) Na stetoskop se taky chystám, protože ani naše Skřítková nežije v poetickém světě a miluje Dr Plyšákovou :-D. Má sice plastovou doktorskou výbavičku, ale ten "doopravdický", to by bylo něco!
    Mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme:)
      jo, stetoskop je super, jen Vilik porad mysli na ten od neteře, ktery je plastovy protože nestudíí :D .. ale ostatní posloucha rad :)
      Dr. Plyšákovou dostal Vilík takovou malou figurku s tou ovečkou baletkou .. serial ho moc nebavi, ale když já sama něco opravuju za hračku, tak mi říká ahoj plysakova, opravis? Udelas kontrolu? :D

      Vymazat
  2. U nás taky tři! Ale kdo je spongebob ABSOLUTNĚ nevim!! Jak to??:) Všechno nejlepší, dlouho jsem tu nebyla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to jedinny kresleny serial na ktery kouka rad a pravidelně .. holt žluta mořská houba .. bývá večer v telce :D

      Vymazat
  3. mohu se zeptat, ten stetoskop - jste s nim spokojeni? jde s nim neco slyset? nevite, zda je mensi nez bezny? vaham nad timto a opravdickym za cca 300 a nejsm si jista vyhodami toho dětskeho.... dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je menší a rozhodně super, slyšet to jde dobře, jen to na uši trošku tlačí :(
      Omlouvam se za pozdni odpoved, nasla jsem komentar az ted :/

      Vymazat