23. 9. 2019

SMART GAMES - Tři malá prasátka + Antivirus



Nemám ráda když něco trčí z řady - a Tři malá prasátka trčí!
  .. ale to je jen jedna věc, které mohu hře vytknout! :))
Rozšířili jsme sbírku Smart Games her pro jednoho hráče a balíček dorazil den před odjezdem na dovolenou, takže jsme hry rovnou otestovali na chatě, když nám pršelo.

--------------

TŘI MALÁ PRASÁTKA


Tři malá prasátka je hra určená pro menší děti - můžete začít už ve třech letech, což je super, když si i malé děti mohou provětrat mozkové závity.
Balení obsahuje klasicky sešit se zadáním a hrací desku. Navíc jsou zde tři prasátka, vlk a tři díly s domečky. Sešit se zadáním je oboustranný - z jedné strany se použijí jen prasátka, z druhé strany použijeme i vlka a prasátka se schovávají pod domeček. Každá strana sešitu má 24 úloh.

Sešit vedle zadání je kniha s příběhem o třech prasátkách které stavěly dům (ze slámy, dřeva a cihel), tak děti pochopí, proč zrovna tři domečky.

Za nás velká spokojenost, Dori má sice stále tendence po splnění úlohy hrát pohádku a brát panáčky jako loutky ale to už jsem si zvykla :)


A fotky z chaty:







ANTIVIRUS

Hru jsem primárně koupila pro Vilíka, ač šestiletého. Hry pro menší děti ho tak neberou a vyšlo to - ideální hra pro přemýšlivé děti.

Hrací deska obsahuje jeden červený virus, který je potřeba vystrnadit z hrací desky pomocí ostatních dílků. V knize je 60 zadání a tak je o zábavu postaráno na hodně dlouho ale paradoxně výhodou této hry je její rychlost - většinou je Vilík vyřešil během pár minut, tak mohl hru zahrát při čekání na večeři nebo než jsme se zabalili a odjeli na výlet.

Abych jen nechválila - podle zadání jsme na první pokus nepochopili, jakým směrem vlastně s dílky můžeme pohybovat a skákat přes hrací desku - pomohl až youtube.


¨



Obě hry máme klasicky z Proděti kteří se přestěhovali na mall.cz, takže teď bereme téměř vše za jedno poštovné do MallBoxu :)

 klik : ANTIVIRUS

Žádné komentáře:

Okomentovat